Overnachten

Studio Blank biedt in twee luxe lofts een culturele overnachtingsmogelijkheid aan waar u bent omringd door kunst en bijzondere objecten in een voormalig munitiedepot van Defensie aan de rand van Den Oever op het geheime waddeneiland Wieringen.

De studio’s zijn van alle gemakken voorzien: eigen ingang, twee tot vier slaapplekken, eigen pantry en badkamer, vloerverwarming, gratis parkeren, wifi, tv, boeken, spelletjes, boeken en films. Waddenzee, IJsselmeer en diverse natuurgebieden op loopafstand. 

In de studio’s worden wisselend werken uit eigen collectie en van andere kunstenaars getoond in een museale context. Artist in Residence locatie van oktober t/m maart. Informeer naar de mogelijkheden.

Naast de twee luxe appartementen biedt Studio Blank u ook hun traditionele Ierse Cottage aan de Ierse zuidwest kust aan waar u in alle rust kunt genieten van de rust en ruimte op het ongerepte Ierse plattelant, of juist de sfeervolle, bruisende en betoverende nabij gelegen havenplaats Dingle op kunt zoeken.

 

Arthouse

 

 

A Night in the Gallery

 

 

Dingle  -  Ierland