A Night in the Gallery

| Overnachten

Van harte welkom in het verblijf 'A Night in The Gallery' Een bijzondere culturele overnachtingslocatie en Artist In Residence voor twee personen in Studio Blank!

De ruimte is ingericht met tal van bijzondere objecten en kunstwerken uit de eigen collectie van Studio Blank en met wisselende werken van andere kunstenaars, welke een bijzonder en inspirerend verblijf garanderen.
Het verblijf is voorzien van vloerverwarming, eigen ingang, pantry en badkamer, automatische mechanische ventilatie, gratis parkeergelegenheid, kabel tv, Netflix, Wifi, boeken en films.

Op loopafstand bevinden zich het IJsselmeer, de Waddenzee, het historische en pittoreske Oosterland, het vissersdorp Den Oever met de historische dorpskern gelegen aan de kant van de visserijhaven. Op de haven van Den Oever zijn er diverse eetgelegenheden en café's.
Ook de supermarkt en het busstation zijn op loopafstand.
Er zijn fietsen ter beschikking voor als u wilt genieten van een van de prachtige fietsroutes in de omgeving over het voormalige Waddeneiland Wieringen of voor als u kennis wilt maken met een van de vele lokale bezienswaardigheden en activiteiten.
 

Al vanaf € 110,- per nacht!

Voor meer informatie bel of mail ons  klik hier


 

 

 

 

 
 

Voor meer informatie bel of mail ons  klik hier