Ierland

| Overnachten

Welkom in de traditionele Ierse cottage van Studio Blank!

Het huis bevindt zich aan de Ierse zuidwest kust, gelegen op circa vijf kilometer van de betoverende, bruisende en pittoreske vissersplaats Dingle op het schiereiland Dingle Peninsula; het meest ruige en westelijke deel van Europa.
Laat u zich overweldigen door de stilte en rust op het Ierse platteland waar u bent omringd door de prachtige ongerepte natuur met zijn grillige kustlijn, talloze stranden, meren, wandelroutes en slingerende kustwegen, of zoek juist de reuring en gezelligheid van het bruisende Dingle met zijn wereldberoemde restaurants en zijn gezellige nachtleven waar volop livemuziek wordt gespeeld in de sfeervolle pubs.

Het huis is voorzien van vier slaapkamers, een werkkamer, zitkamer, tuin, een ruime woonkeuken met alle benodigdheden, badkamer met vloerverwarming, centrale verwarming, wasmachine, houtkachel en gratis parkeergelegenheid, wifi en televisie.

Dingle is een zeer geliefde bestemming voor toeristen en is een van de hotspots van de Ring Of Kerry en The Wild Atlantic Way
 

Al vanaf € 130,- per nacht!
Voor meer informatie en boekingen
e-mail info of bel + 31 6 15 584 115


 Voor meer informatie of foto's bel of mail ons  klik hier